Inscape Challenge

Een escaperoom maar dan anders…

De mysterieuze, massief eikenhouten kist van vijftig kilo, die midden in de ruimte staat, is niet te missen.

Het spel begint meteen met een breinbreker: hoe gaat de kist open? Ben je daar achter, dan werk je je via raadsels, cijferslotjes en andere puzzels dieper de kist in. Er is maar één doel: binnen een uur moeten alle raadsels zijn opgelost. De escape game heeft alle aspecten van een escaperoom, maar met één groot verschil: De kist zit niet vast aan een locatie en kan daarom overal worden gespeeld: bij iemand thuis, op een vakantiepark of in een schoolklas.

Escape Game: een compleet nieuwe en unieke spelervaring

Samen met een team van familie, vrienden collega’s hebben jullie het doel om een spel van raadsels en valstrikken op te lossen. Bij iedere oplossing kom je dichterbij de ontknoping. Red jij het binnen deze tijd?

Veelgestelde vragen

Dit kan gewoon bij jou thuis worden gekraakt! Je kunt de kist huren voor enkele uren zodat je samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie, kenissen of vriend(in) dit gezellige en breinbrekende spel kunt kraken.

Het leukste is om de kist in een gesloten kamer te plaatsen en de mobiele telefoons in te nemen van de spelers. Dit is natuurlijk niet verplicht. 

Ja, je kunt zelf een prijs kopen voor de spelers waarvoor jij dit organiseert. Wanneer je dit bij ons meldt, zorgen wij dat op de juiste plek de Escape Game verstopt wordt. Dit kan van alles zijn! Hier een voorbeeld van spelers voor jou:

Voorbeeld 1 Het 12,5 jarige huwelijksjubileum was voor het gezin reden samen de Escape Game te spelen. Als verassing voor hun ouders hadden de kinderen een fles wijn met daaraan een lief kaartje laten verstoppen.

Voorbeeld 2 Samen met vriendinnen gaat ze binnenkort op vakantie, de locatie is nog onbekend. Ze heeft een envelop in de kist laten plaatsen met de locatie. Wanneer de vriendinnen de kist kraken komen ze achter hun vakantie locatie.

Voorbeeld 3 Voor de kinderen in de klas heeft de lerares spekjes in de kist laten plaatsen. Ieder uur probeerde een groep van 5 leerlingen de kist te kraken, lukten het? Dan wonnen zij een spekje!

De huurprijs hangt af van hoe lang jij de kist wilt huren en of je gebruikt wilt maken van de bezorg service.

Standaard prijs: Voor een speeltijd van 120 minuten rekenen wij €70.00 inclusief btw. Dit is ruim voldoende om de Escape Game te spelen.

Kosten Bezorgservice en extra tijd: Wij komen graag de kunstroof kist bij jou thuis/locatie bezorgen en weer ophalen. Als er door meerdere groepen gespeeld wordt adviseren wij meer tijd te reserveren. De kosten voor het bezorgen en extra tijd zijn te vinden tijdens het reserveringsproces.

Zelf ophalen: dit is gratis! Aangezien niet iedereen de kist bezorgt wil hebben tegen kosten is het ook mogelijk om zelf de kist op te halen. De kist kan een uur van tevoren opgehaald worden en een uur na de speeltijd teruggebracht worden.

Je hebt 60 minuten de tijd om de kist te kraken. Lukt het binnen de tijd? Dan kom je op onze hall of fame op de website. Lukt dit niet? Wij reserveren 120 minuten, dus jullie kunnen gewoon doorspelen!

Reserveren

  • Selecteer de gewenste locatie
  • Thema en speeltijd
  • Kies datum en tijd
  • Bezorging
  • Contactgegevens
  • Betalingsmethode
  • Custom Fields
  • Bevestiging

Selecteer de gewenste locatie

Kies voor de dichtstbijzijnde locatie.

Selecteer de gewenste locatie

Kies voor de dichtstbijzijnde locatie.

Thema en speeltijd

We hebben van beide thema's meerdere kisten. Het is mogelijk om meerdere kisten te huren en/of de kist(en) meerdere keren te spelen.

Kies datum en tijd

Selecteer de datum het tijdstip waarop jullie willen beginnen met het spelen van de kist(en).

Bezorging

Kies hier voor zelf afhalen en terugbrengen of voor bezorging van de kist.

Contactgegevens

Vul hier je contactgegevens in zodat wij weten wie de reservering geplaatst heeft.

Betalingsmethode

Wellicht heb jij tijdens een van onze acties een kortingscode gescoord, voer deze hier in en ontvang direct je korting.

Custom Fields

Please answer this set of questions to proceed.

Bevestiging

Je reservering staat, je kunt altijd kosteloos annuleren.
Vragen?
Bel +31 318 250 022 voor hulp

Selecteer locatie

Selecteer locatie
Kies je thema en aantal keer spelen en/of aantal kisten.
Kies datum en tijd
Bezorging
Contactgegevens
Kies een betalingsmethode
Custom Fields
Reservering bevestiging
Kraak de Kist EDE
De Halte 219, 6711 NZ Ede
Kraak de Kist VOORTHUIZEN
Hoofdstraat 107-1, 3781 AC Voorthuizen
Kraak de Kist ROTTERDAM
Israëlsdreef 38, 3262NA, Oud-Beijerland
Samenvatting